Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Magen första halvan av graviditeten!

Sitter här och roar mig med att göra en sammanställning av bebismagen. Tycker själv inte att det ha hänt överdrivet mycket även om jag verkligen har en bebismage nu så jag är jättenyfiken på hur nästa halva av graviditeten blir!!!

7 reaktioner på ”Magen första halvan av graviditeten!

  1. Isabelle, på ett sätt är jag nästan avundsjuk på dig! Tänk va skönt att slippa dom där 12 jobbiga veckorna i början när man är orolig för att bebis inte ska stanna kvar i magen! Det är ju först nu man njuter på riktigt!!

    Jag fick reda på min graviditet redan i vecka 3-4 nån gång… men då tyckte jag att jag såg så tjock ut för jag var svullen så jag ville inte ta några kort innan magen började puta lite, så att det fanns nåt att ta kort på… det är därför första kortet är vecka 6 :)

    Kul att ni ser skillnad iaf!! 😀

  2. Åh vad kul att se det så! Jag har varit för dålig på att ta bilder känner jag nu. Det du beskrev med Jair låter PRECIS som med Adrian. Först det med barnvagnen, samma scenario kanske inte riktigt av samma anledningar men då jag är student nu och han jobbar heltid så får det mesta gå från hans. Vi var med på IKEA och jag såg en mysig lampa, lampor har vi inte pga att Adrian inte inser att det är mysigt, det finns ju redan starkaste spotlights i taket som var här när vi flyttade in och de får gärna lysa rakt in i ögonen en fredagkväll, hihi. Mattor, inte vi heller, alla hem här har helteckningsmatta, dock inte vårt på nedervåningen. Gardiner? Det har han aldrig ens hört talas om och undrar vad mening är med det, vi har ju persienner hihi kram

  3. Vad kul :) Skulle också vilja men fick ju reda på min grav i v. 12 så innan de har jag absolut ingenting! Lite tråkigt. Men verkligen superkul o ha o se hur mycket man förändras :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − tre =