Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Magen på morgonen

Imorse när jag vaknade kände jag att bebis låg o buffade. Det var nog för jag var superkissenödig o bebis tyckte väl att det var dags att gå på toa så att h*n fick lite mer plats 😉 så här såg magen ut:

20121013-190209.jpg

20121013-190224.jpg

Det är så härligt att känna bebis! Det är liksom en påminnelse att nån mer är med mig precis jämt! Min kropp är inte bara min längre, det finns en liten som behöver mig o min kropp! Åhh va jag älskar den här lilla bebisen o längtar efter h*n fast jag aldrig har träffat honom/henne ännu!! Min lilla!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 4