Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Magen vecka 14

Syns kanske inte att den har växt sen förra veckan men jag känner stor skillnad sen förra veckan. Träningsbyxorna satt som ett korvskinn, jag var tvungen att dra upp dom till naveln för att dom skulle sitta kvar i igår!

4 reaktioner på ”Magen vecka 14

    1. Tack!!! Jag är så himla glad att den äntligen syns lite utanpå kläderna!! Du kommer säkert få en fin mage också!! Hoppas att den kommer snart 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + tre =