Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

7 reaktioner på ”Magen vecka 20

  1. Tack allihopa!! Ja, tänk att det ligger en liten i våra magar!

    Ja, Nathalie, det syns ju inte på vågen så värst mkt men magen växer ju som den ska 😀

  2. Sv: Ja den verkar växa otroligt fort, men det stannar nog av, hoppas jag annars kan man ju undra hur stor jag egentligen ska bli haha !

    Vad fin magen din är:) Har hänt en del sen förra veckan tycker jag:) Tänk att det ligger en liten bebis där inne, underbart!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 7 =