Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Magen vecka 6 – 31

Här kommer ett litet kollage med alla bilder på magen från vecka 6 till vecka 31. Jag kan inte fatta att jag har blivit så här ”tjock” eller att jag en gång har varit så här ”smal” som jag var i vecka 6!

 

 

2 reaktioner på ”Magen vecka 6 – 31
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = ett