Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Mamma blev glad!

Testade första gången med ÄL-test men det var negativt. Efter jag hade slutat med p-pillerna fick jag också en envis huvudvärk som höll i sig en vecka. Det enda som tycktes hjälpa var tydligen Treo.

.

Jag har berättat för min mamma att vi försöker få barn.  Hon sa att hon faktiskt har börjat misstänka det redan. Hon sa också att hon har till och med börjat se framemot barnbarn! Jag är glad att mamma var så positiv till det. Hon sa också att hon inte är det minsta orolig för min karriär eller vår ekonomi, hon vet att jag tar ansvar för sånt. Vilken lättnad det var! Det är jättekul att få dela detta med min mamma! Sen pratar jag också ganska ofta med min lillasyster i telefon om bebisverkstan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = trettio sex