Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mamma och pappas egentid

Ikväll fick mamma och pappa lite egen tid. Jag har varit sugen på krabba i en hel vecka så idag gick vi iväg till en restaurang helt själva när faster Janine passade Lucas. Han är lite känslig nu när hans tänder är påväg ut men det kändes ok eftersom restaurangen vi gick till bara låg en liten bit härifrån. Om han skulle bli ledsen så skulle vi vara hemma på 5 min :-)

Det var supergott med krabba och chilin som dom har på den restaurangen. Jag känner mig lite som jag har blivit beroende av chili och salta saker. Jag vill äta krabba och chili varje dag, mycket mer än jag har gjort innan. Det är till och med flera som har skojat om att jag kanske är gravid för att jag är så sugen hela tiden. Men nej, nej, det har ju ett bevis på att jag inte är. Mensen tog visserligen slut igårkväll, den varade alltså bara i 3 dagar. Normalt för mig är 5-7 dagar, men det vore ju skönt om jag kunde få en kortare mensvecka :-)

20140428-221036.jpg

20140428-221047.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 63