Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Mamma & syrran på besök

Idag har jag fått besök av mamma & min syster Frida. Min syster ska flytta till Italien på fredag så dom kom för att umgås lite med mig!! Vi hade jättetrevligt, vi känns som värsta tjejgänget ibland när vi sitter o snackar o flamsar!

Min syster ska gå designskola i Italien så himla häftigt!!!! Hon är jätteduktig på att designa o sy kläder. Hon har en egen stil som påminner om Odd Molly o allt hon gör är väldigt välgjort och detaljrikt! Hon är verkligen värd det här!! Men jag kommer sakna henne massor såklart!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − 2 =