Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Mens 2 dagar – rekord!

Något är lurt! Jag har ingen mensvärk och helt plötsligt slutar min mens, så jag hade bara mens exakt 2 dagar! Skumt! Jag gör ett gravtest men det visar inget. Kan det vara så att jag inte hade någon ägglossning? Det kanske var därför mensen var så kort… hmm…!?! Jag fattar ingenting! Så här brukar min kropp aldrig bete sig! Kan det bero på att det är efter p-pillerstopp?

2 reaktioner på ”Mens 2 dagar – rekord!

  1. Hej! känner exakt igen mig i det du skriver. Jag slutade med mina p-piller den 2 december och fick igår det jag tror är den första riktigt mensen efter stoppet. Saken är den att jag inte känner av mensen överhuvudtaget, har ingen värk, varken i magen eller i brösten. Jag blöder också väldigt lite. Bara några droppar igår och idag är mensen nästan över, 2 dagar, rekord ja!! Det är så konstigt för förr kände jag alltid av mensvärk väldigt väldigt mycket. Hur gick det för dig?

    1. Hej Julia! Jag hann aldrig få någon riktig mens innan jag blev gravid. Jag fick vid flera tillfällen såna där konstiga mensar, tror jag hade 3 totalt innan jag blev gravid. Jag har skrivit om det i bloggen. Vid en av dom hade jag mensvärk men dom andra var konstiga för jag kände inget och det kom lite ch sen kom två mensar inom loppet av två veckor också väldigt märkligt. Har du slutat med p-piller för att bli gravid?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − = ett