Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mera mammakläder

Beställde precis hem lite mera mammakläder från H&M. Kan liksom inte låta bli!! Hehe! 3 festklänningar från asos.com och H&M jeans som var på rea, plus två tröjor som jag har kollat på i flera veckor :)

Jag beställde den första festklänning egentligen bara för att jag älskar den!! Dom andra två var billiga. Jag har räknat alla fester jag ska vara på fram till bebisen kommer och det är; en kompis födelsedagsfest, två jobbjulfester, ev. julafton, nyår, vår babyshower… Ja, så det blir alltså minst 6 fester så dom här klänningarna kommer nog vara behövda. Dessutom tycker jag att det här ser ut som klänningar som jag kan tänka mig att använda efter graviditeten när magen är borta, om dom inte är för långa fram då såklart!! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 reaktioner på ”Mera mammakläder

  1. Härligt att du tänker på fest.

    Flera kompisar till mig som har varit gravida slutade nästan helt att gå på fester under graviditeten. De kunde inte se sig själva i en festlokal med festkläder och en tjock mage.

    Tycker att det är helt rätt att skaffa lite festkläder och dra ut på en och annan fest.

    /Nina

    1. Ja, det känns ju lite konstigt att gå på fest med stor mage, men det beror ju på vilken typ av fest det är. Jag har liksom inte lust att gå på en vild ungdomsfest nu, men jag kommer gärna o visar upp magen i nån snygg festklänning innan alla bliir fulla 😀 haha!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton