Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Min blogg i nyhetsbrevet :-)

Så himla kul! Igår fick jag ett mail från minbebis-redaktionen att dom hade puffat in min blogg i minbebis-nyhetsbrev som skickas ut till över 50 000 personer! Jag visste inte ens att minbebis hade ett nyhetsbrev, men nu vet jag :-) Man får nyhetsbrevet om man är medlem hos minbebis (det är jag, men jag har väl tackat nej en gång i tiden…).

Tyckte det var jättefint dom hade skrivit om min blogg i nyhetsbrevet, jag blev alldeles varm i kroppen :-)

20140428-160356.jpg

En reaktion på ”Min blogg i nyhetsbrevet :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fem = 11