Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Min förlossning

Jag kommer skriva en förlossningsberättelse sen när jag har kommit hem! Jag har så mkt att berätta om det känns det som, men det är så mkt lättare att skriva på datorn :)

Under förlossningen fick ni en sista uppdatering från mig när jag var öppen 4 cm vid en undersökning som gjordes 15.30.19.24 var vårt underverk fött, så då förstår ni kanske varför jag inte hann uppdatera mera haha!!! 😉

Jag är väldigt, nöjd och glad över att min förlossning gick som den gick. Och av alla faser tyckte jag faktiskt att latensfasen, alltså tills dess att jag var öppen 4 cm var allra jobbigast!

Här har ni en bild på mig och lille Lucas precis när han var helt nyfödd och lades på mitt bröst!

20130317-222514.jpg

När han föddes hade han ansiktet åt fel håll, därför är huvudet lite toppigt och han ser lite blågrå ut. Men det gick över nästan på en gång så nu har han fin färg och lagom runt huvud :-)

2 reaktioner på ”Min förlossning




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = sjuttio två