Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Min rumpa dör!!!

Ajajaj!! Jag har suttit i möte i nio timmar på samma stol  har superont i svanken nu… Så himla jobbigt!! Ska sitta likadantt imorgon i 4 timmar blääää…!! Funderar på att ta med mig en kunde o sitta på imorgon. Lite pinsamt för mötet är me några leverantörer men jag prioriterar ju min rumpa o svank såklart!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = sex