Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mitt hår

Vi är fortfarande hemma hos Jairs mormor. I området här tittar folk väldigt mycket när jag går runt. Det är väldigt väldigt sällan som det finns blonda tjejer här. Och om det finns så är deras hår snarare gult än blont. Därför är det väldigt många som vill kamma mitt hår och göra olika frisyrer och jag älskar det! Så himla skönt!!!! Jag får jämt höra att mitt hår är så rakt, tunt men precis som en docka. Majoriteten av alla tjejerna här har afro så det är stor skillnad för dom. Idag fick jag en jättefin fläta :-)

20140420-131215.jpg

20140420-131202.jpg

3 reaktioner på ”Mitt hår

  1. Jag har börjat ha inbakad fläta nu när mitt hår blivit långt. Kan göra både inbakad och utbakad. Väldigt praktiskt på natten också :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − 3 =