Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Modiga Sanna bjuder kräsna-gravid-Emma på mat :)

Måste berömma min modiga vän Sanna som vågade bjuda en kräsen-gravid-jag på mat igår :) Det var faktiskt riktigt modigt och då hade hon ju läst min blogg om att jag inte gillade nåt längre haha!

Men hon lyckades verkligen! Hon lagade en lax i nån mumsig krämig sås med soltorkade tomater i och kokade färsk pasta, MUMS!! Och sen bakade vi kladdkaka tillsammans som blev perfekt kladdig :) Jättemumsig!! Jag fick till och med några bitar med mig hem som jag & Jair mumsade i oss igårkväll… haha!!

Nu är jag supersugen på Sannas mat igen, tack Sanna för att du gav mig en till maträtt som jag kan äta, nu finns det iaf en maträtt på min meny som jag kan äta 😀 Ska fråga Sanna om receptet sen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + nio =