Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

My gym

Idag var vi första riktiga gången på My gym. Idag var det en av kursdagarna och vi fick prova på massor av saker med Lucas. Han blev helt utmattad efteråt och sov hur lätt som helst. Det var roligt att få göra den här aktiviteten med Lucas, men samtidigt så är jag rätt så besviken. Det var nämligen bara vi och en till där… Alltså inte alls vad jag hade förväntat mig. Den andra mamman hade en 8 månaders bebis, men hon visste inte om dom skulle göra en kurs så som vi. Hon var där för att testa en gång bara och min magkänsla säger att hon inte kommer fortsätta… Och det tråkiga är att vi fick reda på att vi är dom enda föräldrarna som har registrerat vårt barn för kursen. Så himla tråkigt!

Vi funderar på om vi kan pausa våran kurs eftersom dom sa till oss att efter karnevalen kommer fler barn, och det är ju då vi vill vara där också. Vi bestämde iaf att vi kommer på fredag också och om det bara är vi där då så ska vi fråga om vi kan få pausa.

Men det var ändå kul att få göra något med Lucas, något som bara är för honom

20140205-151941.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 5