Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mycket närmare nya lägenheten!

Just nu är jag så glad att det känns som jag har skuttat upp i sjunde himlen!!!! Vi fick nyss reda på vårt skattebesked! Att vi kommer få tillbaka närmare 17 500 kr!!! Jag blev överlycklig när jag såg siffrorna!! Det betyder att vi kan köpa den nya lägenheten innan det här året är slut! Kanske till och med direkt när vi kommer hem om vi har tur och vår lägenhet blir såld för det som vi önskar. Just nu är jag så himla glad! Nu ska jag surfa in på Hemnet och drömma lite om vår nya lägenhet.

4 reaktioner på ”Mycket närmare nya lägenheten!

  1. Do you have a spam problem on this site; I also
    am a blogger, and I was wondering your situation; we have created
    some nice practices and we are looking to exchange methods with others, why not shoot me an email if interested.

  2. Enda sedan jag fick kännedom om hemnet och hur bostadsrättsmarknaden ser ut har mitt liv varit ett helvete. Har gråtit, skrikit och velat dö varenda gång jag och pojkvännen har förlorat en lägenhet p.g.a. någon annan har budat över oss. Såhär har det pågått i snart ett halvår nu. Ångesten över att gå in på hemnet och se ”borttagen innan visning” eller att budet har gått upp har tagit över hela mitt liv. Ändå är jag beroende av att gå in på den där jävla hemsidan varje dag om jag o pojkvännen ska ha någon chans att flytta ihop. Vet inte ens varför jag delar med mig om allt det här i din blogg men jag tror att det brast för mig precis när jag såg att du nämnde hemsidan som har förstört mitt liv. Hoppas det går bättre för er i alla fall än vad det har gjort för oss…

  3. Ja underbart med extra pengar! VTips är att kolla efter nyproduktion på Eriksberg. Du behöver inte betala hela handpenningen direkt. Vi felade upp det i 2. Bra investering att köpa är! Vi trivs superbra här. Nära till allt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett − 1 =