Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mys i Borås ikväll

Idag är jag hemma o myser med blivande gamlamormor och gamlamorfar i Borås :) Snart kommer morfar med sin berömda omelett! Mums!!! Det bara vattnas i munnen!! Dessutom tittar vi på x-factor, kan det bli bättre!?!

20121012-202627.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 11