Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mysfika med goaste Johanna

Idag blev det en jättelång mysig fika med min goa Johanna! Det var jättelänge sen vi träffades så vi hade massor att prata om. Oftast träffas vi när Linda kommer hem från Brighton men nu har iaf jag bestämt mig för att träffa mina kompisar oftare o vi hade jättetrevligt så det var riktigt kul! Som vanligt när jag fikar så blir det chai latte o varm smörgås, jag klarar mig liksom inte utan chai latte hehe!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + 5 =