Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mysläsning innan sovdags

I fredags var jag i affären o då kunde jag inte undgå att köpa en gravidtidning, men när jag kom till tidningsstället så blev det plötsligt väldigt jobbigt. De flesta ggr jag kommer dit har dom ingen eller en tidning o det här är på Coop forum. Men den dagen jag plussade så hade dom två olika och jag kunde inte bestämma mig så jag köpte båda, men i fredags hade dom tre olika!!! Jag har inte så himla mkt tid att ligga o läsa så jag kunde inte riktigt komma hem o motivera varför jag var tvungen att ha tre tidningar för totalt 160 kr, så jag var ju tvungen att välja en. Jobbigt! Jag kunde inte bestämma vilken som hade mest intressant innehåll men den här vänta barn tidningen från Amelia var iaf tjockast så därför tog jag den!

Nu ska jag mysläsa lite innan jag ska sova. Gonatt!

20121009-222102.jpg

3 reaktioner på ”Mysläsning innan sovdags
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + fem =