Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Nu är tandsebisse nummer 5 ute!

Det var för 3 dagar sen som den kom ut, iaf toppen av den :-) Jag vet att jag har skrivit många gånger om tandsebisse nummer 5 och sist jag skrev om den så var jag typ säker på att det skulle bli den vänstra i underkäken. Det var rött och svullet och det syntes något vitt, antagligen var den precis innan för tandköttet och hade inte brutit igenom än, för nu har den liksom dragit sig tillbaka.

Istället var det den högra tandsebissen i överkäken (vid sidan av framtänderna) som kom ut först och blev tandsebisse nummer 5. Nu syns den och känns när man känner med fingrarna. Skönt att den äntligen är ute för det märks att han har ont. Han är inte som vanligt, mycket gnälligare… Jag vet inte om det fortfarande är den här tandsebissen som besvärar honom eller om det är tandsebissarna 6, 7 och 8 som gör ont också. Det går att se alla tänderna är påväg ut mer eller mindre samtidigt. :-(

Idag fick vi ge Lucas alvedon och mjölkersättning för han hade svårt att äta. Inte ens gröten gick ner :-( Efter det fick han lägga sig och sova en stund. Hoppas det är bättre när han vaknar :-)

20140504-132151.jpg

När Lucas hade somnat försökte jag ta en bild på tanden men det var svårt för han låg på sidan och det var mörkt i rummet och jag ville inte väcka honom med kamerablixten. Men jag tror att ni kan se tanden lite grann på den här bilden, jämte framtanden.

20140504-132802.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = tjugo