Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Nu är vi på FL!

Jag har haft massa värkar, 4 st på 10 minuter men korta så vi får se om jag har hunnit öppna mig nåt… Vill verkligen inte bli hemskickad!!!

Det har börjat göra mer och mer ont nu det sista skulle kännas så surt att få åka hem!

Nu är jag uppkopplad till en CTG-maskin så att BM kan ser bebisens hjärtljud och mina värkar. Dom har iaf inte avtagit. Jag har nu 3 värkar på 10 min. Vissa av dom ser verkligen pluttiga ut på skalan och ingen har överstigit 50% men det känns bra att vara här iaf.

20130316-105106.jpg

20130316-105127.jpg

15 reaktioner på ”Nu är vi på FL!

  1. Lycka till! :)

    När jag fick min grabb så fick jag gå hem igen efter första rundan på förlossningen och då hade jag jättetäta/många värkar.. :/ Sen fick jag vänta hemma från 6 på morgonen till 5 på eftermiddagen med hemska värkar.. sen när jag kom in igen hade jag bara öppnats någon cm till.. Sjukt hur lång tid det kan ta!!

    Hoppas det går snabbt för dig!!! :)

    Svar från Emma: Fyy! Det var just det som jag var rädd för! Jag är väldigt tacksam att det gick snabbare än så!! :)

  2. Åh så spännande! Följer med spänning, uppdatera mkt å ta många bilder åt oss här hemma. Eller så mycket du orkar såklart 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 6