Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Nu fattas det bara 50 dagar…

Nu fattas det bara 50 dagar tills det är dags för fotbolls-VM här i Brasilien. Tyvärr verkar det inte som att Brasilien ska spela i Salvador, men vi går kanske och ser nån annan match istället. Nån som känner nån som ska hit under VM?

20140423-152906.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 12