Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Ny vinnare av lucka 5!

Vinnaren av lucka 5, tyckte jag skulle tävla ut vinsten på nytt då hon redan hade massor av dessa formar! Snopet, men schysst att hon överlåter sin vinst till nån av era andra som kanske behöver vinsten mer. Nya vinnaren blir Mari som är en av dom som har tipsat om turkisk peppar, som jag är supersvag för, men inte alls förstår hur det kan vara gott i knäck! Skulle vara kul att prova nån gång!

Vinsten sponsrades av Barnmatsburken.se och består av ett paket med:

 • 1 smakportionform för barnmat
 • 1 portionsform för barnmat
 • 1 knäckplåt
 • 1 förpackning med knäckformar
 • Det totala värdet på hela vinsten är 498 kr!

  20131205-231247.jpg

  Mari, skicka din adress till mig på pa.smallen@hotmail.se, så kommer din vinst hem till dig snart!

  Just det! Jag skulle tipsa er om att ni just nu kan beställa knäckformarna fraktfritt från pufz.se om ni anger ”emmaemmasjulkalender”. Erbjudandet gäller fram till jul!
  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  7 + = sexton