Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Nya badleken – video

Iförrigår när jag badade Lucas var han inte på det bästa humöret. Det var faktiskt ganska gnälligt… Men, helt plötsligt, så råkade han få upp hinken och hälla vatten på sin egen mage och et var tydligen döskoj! Helt plötsligt förvandlas den jobbiga badstunden till en riktigt mysig och rolig liten badstund som var helt klart värd att filmas! Här kommer en liten videosnutt på när Lucas häller vatten på sig själv :-)

Jag lägger upp både på VideofyMe och på youtube, så videosarna nedan är likadana :-)

[videofyme id=”6594309″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lskX3DJT6J4[/youtube]

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × två =