Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Nya naglar

Idag har jag fått nya naglar. Igår när vi kom hit så sa en av Jairs kusiner att hon har jobbat med att göra naglar och att hon gör alla naglar här i familjen. Sagt och gjort så gjorde hon mina naglar också. Åh jag blev så nöjd! Jag har aldrig sett någon då duktig på att måla naglar förut! Och ändå darrade hon samtidigt!!! Wow!!

Synd att mina naglar är så korta. Jag var tvungen att klippa dom efter alla krabbor jag har ätit!!!

20140418-203809.jpg

20140419-123256.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 2