Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Nya och gamla vänner

Idag har jag haft en träff med om andra mammorna som jag tränade vattengympa med. Det är jättekul att vi fortfarande håller kontakten och det är roligt att prata bebis och se hur dom har det :-)

20130625-183717.jpg

20130625-183809.jpg

På vägen dit träffade jag en tjej på spårvagnen som började prata med mig. Hon var jättetrevlig och om loppet av bara några minuter så hade vi bytt nummer och smsat bilder på våra barn till varandra. Hon skickade också en video från midsommarfirandet med bebisarna på öppna förskolan Spira nära vasavictoria i Gbg som är väldigt populär. Det verkade som dom hade jättetrevligt där!

En reaktion på ”Nya och gamla vänner
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = fem