Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Nyklippt!

Nu är jag nyklippt :-) Det blev kort, men fräscht! Killen som klippte mitt hår tyckte vi skulle klippa 3 fingrar för att håret skulle bli riktigt fräscht och växa snabbare. Jag tycker alltid det är bättre att klippa bort det slitna än att gå runt med slitet långt hår så jag sa ja när han frågade. Ska man ha långt hår så är det viktigt att det är fräscht.

Jag blev nöjd med klippningen men jag tror inte jag kommer att klippa mig där igen. Det märktes att han var van vid typiskt brassehår som är tjockt och mycket mycket starkare. Mitt hår är tunt, trasslar sig lätt och går sönder om man borstar det får hårt. Jag tyckte det var jättejobbigt när borstade mitt hår för han var så hårdhänt och borstade inte längst ner först utan borstade ner allt trassel till topparna så att dom nästan inte gick att reda ut. Dom flesta brassarna har varit mycket mer försiktiga med mitt hår än han var. Och sen kändes det som han blev irriterad när jag vill att han skulle klippa med snebena, när han ville klippa med mittbena. Jag använder ALDRIG mittbena, jag har inte gjort det sen jag var 12 år! Om jag ska klippa med mittbena så kommer håret bli olika långt när jag använder snebena sen.

20140429-154403.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 35