Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

På väg till Camaçari

11.00

Nu är vi påväg till Camaçari som ligger cirka 1 timme från Salvador där vi bor. I Camaçari bor Jairs mormor och en del av alla Jairs mostrar (Jairs mormor har nämligen 12 barn!). Jag har aldrig varit i Camaçari förut och jag ha aldrig träffat Jairs mormor så det ska bli kul. Extra kul är det förstås att få visa upp Jairs mormors barnbarns barn för henne 😉

20140323-113634.jpg

20140323-113650.jpg

20140323-113702.jpg

4 reaktioner på ”På väg till Camaçari

  1. Skulle precis fråga samma som Åsa. Vi ska till Turkiet o ska ta med oss bilbarnstolen för det ärvanligt att barn skiter i knät där.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + ett =