Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

På väg till jobbet

Nu är jag på väg till jobbet o går o lyssnar på favomusiken på morgonen som är vacker, romantisk musik på portugisiska. Lite bitter för att mannen har glömt att jag vill ha apelsinjuice VARJE morgon… :S jag står liksom o tänker på hur gott det ska bli med apelsinjuice när jag duschar på morgonen o sen när jag öppnar kylen finns det bara mjölk!

Men som tur är kan man köpa frukost på jobbet! Tur att jobbet bara är 10 min ifrån mitt hem gående! Så nu är jag påväg med tom mage!

20121023-082934.jpg

3 reaktioner på ”På väg till jobbet
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 2