Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Packa 2 toarullar

Vår lille kille föddes ju lördags kväll, så nu har vi varit här i 3 nätter och min Lambi toarulle extra long är nästan slut!!!! Jag sparar så mkt som det bara går och använder bara små snuttar på pappret för jag vill VERKLIGEN INTE torka mig med toapappret som finns här. Mitt tips till er: packa 2 rullar eller åtminstone en som är extra long. Jag hade velat ha två stycken… Eller 1,5 iaf.

Vi ska hem idag så jag överlever nog precis…

3 reaktioner på ”Packa 2 toarullar

  1. Bra tips det där 😉

    Jag behövde inte använda papper alls för toabesök då jag inte kunde kissa själv efter ryggsprutan. Inte göra nr 2 heller för den delen. Men använde deras toapapper för det rann så mycket då duttade jag bara för det gjorde otroligt ont efter förlossning. Tänkte aldrig på att ta med eget.
    Ta med dig nättrosor hem!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − tre =