Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Pappa busar med Lucas

Jag har märkt bland familj och vänner att videorna jag har lagt upp har varit väldigt uppskattade, så förra veckan la jag upp en ny kategori som heter just Videos :-) Ni vet väl att ni kan följa mina videos via VideofyMe-appen?

Här är två videos när Jair busar med Lucas. Jag älskar det där lilla skrattet!

 

[videofyme id=”4007668″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QjBKXK2BZiE[/youtube]

 

 

[videofyme id=”4007671″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qUCDCn-IPbA[/youtube]
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − 5 =