Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Pappa Jair har också känt bebis nu!

Nu har Jair också fått känna vår lille kille inne i magen sparka. Eller jaa… han låter inte jätteövertygad.. han säger typ: ”I felt something…” jag har lust att svara ”vaddå something?! det är ju våran bebis din dumsnutt!” Hahaha!!

Men ja… det kanske inte är jättelätt för andra att känna o det känns som Jair vill vara så himla säker innan han säger ”jag känner bebis”. Men jag tycker att om han känner nåt samtidigt som jag känner sparken inifrån så måste ju det vara bevis nog!! Haha!!!

4 reaktioner på ”Pappa Jair har också känt bebis nu!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × nio =