Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

4 reaktioner på ”Pappamys

 1. Ja om man ska tro på sånt så är det ungefär hälften hälften för mig. Jag känner dock på mig att det är en pojke, konstigt men det är en jättestark känsla! Alla andra tror att det är en flicka!

  Vi ska kolla upp vad det blir, ska ni?

  Åh, ska kolla upp det med jackan, det var kappan jag menade, otroligt söt. Fanns dock bara stora storlekar på nätet.

  1. Jo jag vet, jag vet inte om jag tror på det där med att man kan se kön på magen, men däremot så tror jag att man kan må olika illa beroende på om det är en flicka eller pojke eftersom det har man hormoner att göra…

   Vi ska också kolla upp. Om bebisen ligger rätt kanske vi får reda på könet redan 18:e oktober på RUL :) Egentligen är det min kille som vill kolla upp, han vill så himla gärna att jag får ge vika :) För mig spelar det inte så stor roll och det är ju trots allt ganska praktiskt att veta :)

   Ja, kolla det med jackan! Det kanske finns mindre storlekar i butiken :)

 2. Gos! Känner du bebisen ännu?

  Du är några veckor före mig (är i v 13) men jisses vilken söt liten bula du har. Min mage växer åt alla håll känns det som, haha!
  Hur ska detta sluta? Jag kommer bli gigantisk!

  Är så sugen på att köpa jackan från h&m som du har! Är den från butik eller från nätet?

  1. Ja, jag känner den o den rör sig mycket nu. Det är jätteroligt, men det känns inte utanpå magen ännu bara inuti. Det känns verkligen fantastiskt!

   Haha!! Jag tror ju att min lille bebis är en pojke eftersom jag inte har mått illa överhuvudtaget. Dessutom har jag fått för mig att jag känner på mig att det är en liten pojke :) Ryktet säger ju att om man väntar en pojke så ska ju magen växa mer mitt fram på magen så att man inte kan se den bakifrån. Om det stämmer kanske du väntar en liten flicka, eftersom du tycker det känns som din mage växer åt alla håll 😉 Men jag var inne i din blogg innan idag o jag tycker att den bula är jättesöt med, perfekt rundad :)

   Jag tror dom har den H&M jackan på nätet också har för mig att jag har sett den där. Jag köpte den i butik, om du är sugen, skynda dig!! Såg ut som vinterjackorna började ta slut i butikerna nu! Jag tror jag har sett den på Tradera med om du inte har nåt emot att köpa begagnat. :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × sex =