Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Påskdagen i Brasilien

Igår hände det mycket kul här. Påskdagen är nämligen dagen då alla män (iaf många av dom) spelar fotboll i klänning och kjol. Ett av lagen har klänning och det andra har kjol. Laget som förlorar bjuder det andra laget på öl eller vin. Det var kul att se! När fotbollen var slut åkte alla som var med på en jättelik segertur med en enorm högtalare på hjul som drogs fram av en bil. Alla som spelade fotboll gick efter och dansade och kastade öl och vatten på varandra. En liten bot efter gick vuxna och barn och dansade.

20140421-162226.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 7 =