Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Pilatesboll istället för stol

Det har börjat göra ganska ont att sitta ned på jobbet. Min kontorsstol gör liksom ont i svanskotan… Idag gjorde det faktiskt riktigt ont att sitta så jag tog av mig stövlarna o stod upp nästan hela dagen, golvet är mjuk heltäckningsmatta så det är ganska skönt att stå upp, men man blir ju såklart lite trött så min snälla kollega erbjöd sin pilatesboll att sitta på och den gillade min svank så jag kommer låna den imon med om jag får. Magen sa ju ka-boom förra veckan o pluppade liksom ut så jag antar att min tyngdpunkt håller på att ändras så jag kanske belastar svanskotan lite mer nu…

2 reaktioner på ”Pilatesboll istället för stol

    1. Ja hoppas inte det? Hur vet jag det förresten? Det gör bara ont när jag sitter o inte när jag sitter väldigt mjukt. När jag tränade stepbräda förra veckan gjorde det ont i svanken när jag skuttade för mkt, kändes som det blev för mkt stötar. Kan dt vara ett symptom?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× nio = 81