Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Project Runaway Sverige

Sitter o kollar på project Runaway sverige på TV3 play. Det är ju extra kul o se vilka som kom med eftersom min syster sökte dit i början på sommaren. Hade ju såklart varit mycket roligare att se henne på tv men det är ju ändå kul. Hon pluggar just nu mode o sömnad i Florens i Italien, skitcoolt tycker jag!!

20121003-181455.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + ett =