Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

RUL idag

Idag på rutinultraljudet avslöjades det ju att vår lilla bebis i min mage är en pojke! Det syntes såpass tydligt att det var en pojke att till och med vi kunde se det, men barnmorskan sa ändå att vi kan inte veta hundraprocentigt förrän bebis har kommit ut.

Jag har ju känt på mig att det var en pojke så jag var inte ett dugg förvånad! Tyckte det var lite lustigt att vi fick reda på det just idag eftersom det är Lukas namnsdag idag och vi har ju tänkt att vår lilla pojke ska få heta Lucas om det blev en pojke och det bir det ju!! Känns som det är mening då ju!

För övrigt mådde vår lilla bebis bra och hade och barnmorskan mätte bebis och kom fram till att bebis är beräknad 14:e mars istället för enligt min MVC-bm som räknade att bebis skulle komma 18:e mars. Jag längtar så mycket!! Vår fina lilla bebis :) Vår fina lilla Lucas :)

7 reaktioner på ”RUL idag

  1. Tack allihopa!!!

    Grattis Alexandra till den lilla flickan!! Vad roligt att du ska ha 16:e mars bara två dagar efter mig :)

    Kul Snutten att du följer mig genom bloglovin!! Hoppas att jag får se i din blogg snart att du har en liten som växer i magen..!!

    Grattis Linda till din pojke!! Vad kul att du också ska ha i mars! Det är många marsmammor i bloggvärlden nu! Och jaa, det var underbart att se honom!

  2. Grattis till bebispojken. Själv var jag på ul idag och i min mage ligger det en tös beräknad 16 mars. Skoj att följa någon som är i nästan samma vecka :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = trettio