Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Så jobbigt att vara förkyld

Innan jag fick barn så tyckte jag inte att det var så jobbigt att vara förkyld. Jag tror till och med att jag var förkyld oftare då än vad jag har varit sen Lucas kom. När jag var gravid var jag inte förkyld en enda gång trots att jag var gravid i vabbuari 😛

När jag var förkyld innan jag fick Lucas så flyttade jag från sovrummet till soffan och tittade på TV och film hela dagarna tills jag blev frisk. Jag laddade upp med godis, nyponsoppa, hämtmat och annat som gör en sjukling glad. Det var liksom inte så jobbigt att vara förkyld även om det gjorde ont i halsen och i huvudet.

Nu är det betydligt jobbigare. Förutom att man är förkyld själv så måste man ta hand om en förkyld bebis också. Jag försöker hela tiden räkna hur många dagar jag måste stå ut. Till exempel när näsan rinner så tänker jag att oftast håller det bara på så en dag och sen blir det bättre med näsan. Det blir enklare att hålla ut då. Igår var min näsa rinnig och jag har snuttit den så att den är alldeles sårig nu. Så idag mår jag bättre men inte helt bra än. Så nu tänker jag att imon mår jag säkert mycket bättre och med lite tur så kanske är helt frisk på måndag eller åtminstone på tisdag :-)

Skönt att både jag och Jair är föräldralediga och att Jair inte är sjuk iaf :-)

20140510-141628.jpg

Jair och Lucas just nu

En reaktion på ”Så jobbigt att vara förkyld
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 1 = sex