Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Så sööööta babyconverse!!

Jag har blivit helt såld på dom här söta babyconverse som jag hittade på http://www.miinto.se, klicka här för att komma direkt till skorna! Både jag & Jair har converse så det känns roligt om vår lilla plutt också får ett par egna converse. Jag tycker det är helt underbart med ”mini-vuxen-skor”!

Nu funderar jag bara på vilken storlek jag ska köpa, skorna finns i storlek 18, 19, 20. Hur gamla är bebisarna ungefär när dom kan använda dom här storlekarna?

Visst är dom söta?!!

7 reaktioner på ”Så sööööta babyconverse!!

  1. Hmm…. va svårt att veta vilken storlek man ska köpa. De flesta va er har ju storlek 19 sm jag förstår det… Funderar på storlek 18 eller 20… När vårt barn är 9 månader är det ju december oc ganska kallt och eter jul så åker vi till brasilien där det kommer vara jättevarmt till och med mars månad… Kanske passar storlek 20 när vår son är 1 år då?

  2. Jag köpte dessa i present till svägerskans son och tog i strl 19, han använder dem nu när han är 9 månader!!

    Strl 19 är ändå jättepluttigt!

    Ska köpa dessa med, men väntar några v tills vi vet vem som är där inne, de finns nämligen i rosa också!

  3. Vi har såna skor till våran son, han fick dem när han var 9 mån ca och han har 21 på sina, kan ha dem nu med och han fyller snart 1 år. Eller, dem är lite svåra att få på för de är så mjuka, eller så har han kanske riktigt stora fötter för sin ålder :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = fem