Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Sååå sööööt video

Idag har Lucas varit en helt underbar lite bebbe. Jag tror att det är för att han har sovit 6,5 timme i streck. Alla mår vi väl bättre om vi har sovit bra :-) Hela förmiddagen spelade han Allan för oss och jag lyckades fång tokungen på video. Kolla in den här videon, så sööt! Han skakar på huvudet så mycket att han blir yr!

[videofyme id=”6226593″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vC1Ebk-EPrM[/youtube]

7 reaktioner på ”Sååå sööööt video

 1. Hello, I do think your web site may be having internet browser compatibility problems.
  Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening
  in I.E., it’s got some overlapping issues. I simply wanted to give you a
  quick heads up! Aside from that, great website!

 2. Tack för alla dina kommentarer <3
  Måste vara underbart att bo i värmen.
  Nu har jag tyvärr inte hunnit kolla det mesta i din blogg så kanske ställer en dum fråga: men vad gör du på dagarna? Känner du många därborta? Och varför flytta ni just dit?

  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = noll