Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

3 reaktioner på ”Såg en spark!

  1. Visst e det mysigt när man börjar se sparkarna, älskar det!
    Så var min lillkille också i början, så fort jag drog fram kameran eller skulle visa nån då slutade han sparka! Som om han visste att vi tittade på han och blev blyg ;D hihi
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 8 =