Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Saker som får ben

En sak som jag blir helt galen på är när mina saker får ben och flyttar sig, men ingen är skyldig till flytten. För cirka 1,5 månad sen, när vi var ute och reste så lämnade vi en iphone-laddare och en ipad-laddare här hemma. Ipad-laddaren låg kvar när vi kom hem, men iphone-laddaren var borta. Jairs bror har ingen laddare till sin iPod så jag var rätt säker på att det var han som hade lånat den. Men han säger att han inte har gjort det och letar inte ens efter den. Han har lånat och glömt bort att han har lånat innan. Han har även lånat och glömt hemma hos Jairs syster. Idag fick jag nig och bestämde mig för att leta igenom alla våra saker så att jag säkert kunde veta om vi hade råkat lägga den nån annanstans. Jag letade och städade upp överallt, den var ingenstans (men nu är det riktigt städat här iaf!). Efter att jag blivit riktigt jävla arg och till och med skällt på Jairs brosa eftersom han inte ens har hjälpt till att leta så klämmer han ur sig att han tror att Jairs syster har lånat den eftersom hon kom och frågade efter en laddare når hennes gick sönder ni var borta. Men hon säger att hon inte har lånat den. Så ja, ingen har tagit den men den är ändå borta! Så störande! Den laddaren var dessutom ny, den som jag och Jair delar på nu är bara en tidsfråga innan den går sönder.

Jag antar att det är så här att bo i en stor familj. Folk lånar från varandra utan att fråga. Jag tycker det är ok, bara man lämnar tillbaka direkt när man är färdig!

20140506-144016.jpg

Just nu önskar jag att vi hade haft iphone 5 istället för iphone 4, då hade inte alla velat låna våra jäkla laddare hela tiden!!!!!

En reaktion på ”Saker som får ben
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = tretton