Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Shopping & mjukglass årets sista sommardag

Idag efter jobbet blev det en liten shoppingrunda på Backaplan och som avslutning blev det mjukglass. Jag drömde om mjukglass i helgen, jag drömde att jag var på bio och åt den godaste mjuk lassen jag nånsin har ätit! Det var lime inblandat i den o strösslet var små smulor av daim, ingen aning om det är gott med lime i mjukglass men i min dröm var det gudomligt!

20120827-200140.jpg

20120827-200153.jpg

2 reaktioner på ”Shopping & mjukglass årets sista sommardag

  1. Vad härligt! Man får se till av att njuta av de sista sommardagarna nu! Vi har ju inte haft mycket till sommar:( Är själv lite kär i Backaplan då vi bodde på hisingen förut och det var dit man åkte när man ville slippa stöket i nordstan, haha!

    1. Ja, det får man verkligen göra!! Kan inte fatta att sommaren redan är slut, kändes som den aldrig riktigt kom igång! Backaplan är jättebra när man inte orkar gå och knö med massa folk i nordstan och dessutom är parkering gratis om man tar bilen. Backaplan är bara lite jobbigt när det regnar om man ska gå mellan byggnader, hann bli genomblöt där en gång i höstas när det var storm typ var och varannan dag, annars är dt toppen!!! 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett − 1 =