Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Skillnaden mellan förvärkar och förlossningsvärkar

Läste precis på 1177 att det är inte alla kvinnor som känner av latensfasen sådär jättemycket och att vissa kommer in till förlossningen helt öppna pga det! Ok.. tänker jag då… Hur sjutton ska man veta när det gäller då?

Så då kändes det bra att ta reda på vad skillnaden är mellan förvärkar och förlossningsvärkar.. Jag har ju inte haft några förvärkar så det här är det första jag känner så det känns ju som det i sig måste betyda nåt.

Jag lyckades iaf luska ut att förvärkar börjar ofta på toppen av magen och gör hela magen hård och kan göra ont. Men att förlossningsvärkar startar i svanken/nedre ryggen och går sedan mot magen och strålar ibland mot låren. Min mensvärk-känsla sitter typ konstant i svanken och ibland så gör det lite ondare och då känns det även i nedre delen av magen…

Shit!! Betyder detta att nåt är på G? Jag är så exalterad att jag knappt kan sitta stilla!!! Men det känns jätteläskigt på samma gång! Jag kanske är i början av latensfasen åhh vad häftigt!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 4