Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Skor från Babyskor.com

Minns ni att jag tipsade om dom söta små bebisskorna med anti-glid under? Annars så hittar ni inlägget här: Tips när bebisen ska börja krypa och gå! Förra veckan fick vi hem dom och sen dess har vi använt dom i stort sett varje dag! Dom är toppenbra!

Tidigare använde vi alltid strumpor med anti-glid under, men vi hade bara ett par och dom åkte av hela tiden och så lyckades dom alltid bli smutsiga och söliga när han åt. Dom här skorna har han inte lyckats sparka av ännu och dom är jättelätta att torka av efter dom är gjorda i skinn. Dom sitter verkligen jättebra, för dom sitter verkligen inte hårt, men dom kan inte glida av på samma sätt som strumporna gör hela tiden.

20131030-192041.jpg

Lucas tycker skorna är jättespännande! Varje gång jag tar på dom så försöker han äta på dom :-)

Dom är perfekta när Lucas går i gåstolen, då slipper han frysa om fötterna även om det är kallt på golvet. Han kommer framåt mycket lättare när han har på sig dom. Dessutom är dom ju urgulliga!!!!

20131030-192144.jpg

Jag tycker Lucas skor är urgulliga med dom små fotbollarna på. Men man kan undra varför bara världens nästbästa lag har sin landslagsflagga på, varför inte världens bästa?! 😛 Hehe! Skoja lite bara!!

Skorna kommer från babyskor.com och kostar bara 159 kr! Såg även att dom hade ett par rosa på rea just nu för 99 kr om nån är intresserad :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fem