Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Skor till FL

Om mina fötter var svullna innan graviditeten så är det inget mot vad dom är nu!!!! Så ett till tips till er är att när ni ska in till förlossningen välj skor efter bekvämlighet och STORLEK. Jag menar… Har ni t.ex. ett par träningsskor eller uttöjda gamla gympadojor hemma. Välj då dom uttöjda gamla om dom är sköna. Jag tänkte bara på att om vi skulle promenera eller nåt under förlossningen så ville jag ha ett par skor som var bekväma på foten. Dom är inte värsta tajta eller så men nu är dt iaf helt omöjligt att få på dom. Mina fötter är verkligen helt sjukt svullna! Ser ut som värsta tjockisfötterna 😛 Tur att mamma kommer o hämtar oss och har med sig foppatofflor :-)

20130319-151548.jpg

20130319-151559.jpg

Förresten, hörseltestet visade bra. Plutten har inga problem med öronen :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 56