Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Köpa skötväska

2013-01-06 @ 00:26

Jag börjar bli lite smått galen på min kille nu! Han har fått för sig att det inte ens får vara rosa prickar på leksaker, skötväska, skötunderlägg etc. Inte ens barbapappa får komma hem till oss!!! Så nu när jag sitter och tittar på skötväskor så totaldissar han nästan alla. Vissa för att modellen är tjejig enligt honom och vissa för att det finns en rosa prick i mönstret. Han vill bara ha dom är som ser ut som datorväskor och är helsvarta! Jag vill ha någon som har lite färg eller mönster. Gärna något med turkost på så att den blir fin på vagnen!

Väskan ovan från Babymel kanske inte passar så bra på vår vagn men det var bra pris på den och jag tycker den är ursnygg!!!!!!!!!!!!! Den har Jair iaf dissat.

Skip Hop Versa på bilden nedan tycker jag hade passat bra på vagnen men den hade rosa prickar så den fick jag inte köpa!

Men så hittade jag äntligen en väska som hade passat oss båda och det var den här Skip Hop ocean stripes här nedanför :) Men såklart så säljs inte den någonstans i Sverige längre…. blääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!

Så efter en del kompromissande hittade vi äntligen 99krs-väskorna från Stadium som många tydligen använder som skötväskor och dom fanns tydligen i massa olika färger :) Men dom verkar vara slut när man kollar på hemsidan, finns bara en svart kvar. Så imorgon går vi till Backaplan och tittar och annars väntar vi lite tills den nya sortimentet kommer in igen :)

Här har ni några som jag hittade på nätet när jag googlade:

 

Eftersom det här inte är en skötväska egentligen så behöver man köpa till skötunderlägg och termoflaska och hängare så att man kan hänga upp skötväskan på handtaget utan att behöva hänga den i axelremmen, men det blir ju billigare än att köpa en skötväska så det är ju lugnt :)

 7 kommentarer på inlägget “Köpa skötväska”

 • Tessan

  En sådan från Stadium köpte vi! Billig & bra & jag tror den kommer fungera kanon :)

  2013-01-06 kl 1:36
 • Lovisa

  Åh tack för alla dina bra tips! Den där med stjärnor på vill jag ha! :) vad är det för slags hängare man måste köpa till då menar du? Vart finns sånna?

  2013-01-06 kl 7:22
 • Maria

  Vi har köpt den med stjärnor :) Säg till om du hittar hängare nånstans :)

  2013-01-06 kl 10:03
 • Hannah

  Jag köpte en skötväska från JuJuBe som jag älskar över allt, den har ”allt” som man behöver och lite till. Den var dock väldigt dyr, men kanske finns billiga begagnade på tradera :)

  2013-01-06 kl 14:37
 • baby2011

  Vi köpte en från stadium, 99kr- svart.. men finns i andra färger + mönster också :)

  annars kan ni ha två väskor, en som han gillar o en som du gillar :)

  2013-01-06 kl 14:44
 • M-Bäbis i februari

  Har du kollat på Svea väskorna? :) Dem är väldigt bra som skötväskor har jag hört. Jag tror jag ska köpa en blå sådan :)

  2013-01-06 kl 17:10
 • Emma

  Hannah, jag blev stormförälskad i JuJuBe när jag såg den idag! Men sambon har typ förbjudit mig att köpa den… har kollat både blocket och tradera, jag får väl hålla utkik där med lite tur kanske nån säljer en JuJuBe nån gång :) det är ju ingen stress.

  Men nu är jag också med i stadiumgänget :) Vi har till och med köpt två väskor för det var halva priset på dom :)

  Lovisa och Maria, jag skrev ett inlägg om hängarna och tillbehör till skötväskan som jag länkade till hängarna. Det kanske inte är nödvändigt med hängare, det beror på hur ens vagn ser ut och hur lång man är eftersom väskan annars lätt kan hänga och slänga på benen när man går snabbt om den hänger för långt ner.

  Madde, nää jag har inte kollat Svea, men det måste jag ju göra!! Har dom Svea-väskor på Stadium eller intersport tro? Dom är ju så snygga!!

  2013-01-06 kl 21:05

Kommentera


× tre = 24