Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Små saker betyder

Det är dom små sakerna som betyder, det är dom som gör en extra glad en helt vanlig dag! Igår sa jag till Jair när jag mumsiga i mig hälften av alla physalisfrukter på vårt physalisträd att imorgon vill jag ha mer physalis!! Idag hade jag till och med glömt bort mitt impulsiva önskemål från gårdagen, men jag kommer hem så står det en box physalis i köket precis som jag hade önskat! Tack min underbara kille för att du tar så bra hand om mig! Jag älskar dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 2 =