Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Snart dags för RUL

Nästnästa torsdag ska vi på Rutinultraljudet! Det ska bli jättekul att få se bebis o extra roligt att få veta om dt är en flicka eller pojke som gömmer sig därinne! Om han eller hon ligger rätt så att det går att se då förståss :) jag gissar att det är en liten kille därinne, det gissade mamma också på. Hon verkade till och med ganska säker 😛 Nyss tvingade Jair att gissa också, stackarn, jag pressade honom till och med att gissa på något! Då gissa han till slut på en liten tjej.

Vad tror ni? Vore jättekul om nån vill gissa, tycker jag! Det finns magbilder på bloggen om nån vill titta innan ni gissar. Jag har inte mått illa alls. Mina cravings har varit kantareller, apelsinjuice, syrliga frukter som kiwi, physalis, passionsfrukt, salt och lakrits är också mumsigt!

5 reaktioner på ”Snart dags för RUL

 1. Tack för alla gissningar!!! Det är jätteroligt ju!!

  M-, jag har inte kollat på Ellos än, men jag kommer definitivt göra det nästa vecka när vi har sett bebisen och fått reda på om det är en pojke eller flicka. Det kliar i fingrarna nu, jag vill bara köpa, köpa, köpa… hehe!!!¨

  Stina, vad härligt!! Jag längtar så himla mycket!!

  Malin, hehe, det är svårt att gissa haha!! Jag har varit på ett tidigt ultraljud och då verkade det bara vara en bebbe i magen om inte nån till gömde sig som läkaren inte såg 😀

 2. Vad kul med RUL :) Det är så spännande!!

  Jag gissar oxå på en grabb :)

  Kikade du på Ellos? Vad tyckte du? Jag gick bara in där för att spana lite men tyckte faktiskt dem hade mycket fint. Har ni köpt mycket innan? :)

  Ha en fin måndag!
  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + sju =